GLAVNI DOKTOR BAYERNA I MINO RAIOLA NEMAJU LIJEPE RIJEČI ZA PEPA GUARDIOLU: / 'On je kukavica i pseto'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

"On je poput svećenika, samo nešto popuje, priča ti što moraš raditi, a on radi drugačije", rekao je Raiola

29.3.2018.
11:16
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Šef Bayernovog medicinskog osoblja Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt nije se dugo zadržao u klubu kada je tamo stigao Pep Guardiola. Zbog stalnih sukoba ubrzo je dao otkaz, a vratio se prošle godine kada je momčad preuzeo Jupp Heynckes.

Za njemačke medije odlučio je progovoriti o svom odnosu sa španjolskim trenerom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za njega sam bio previše moćan. Imao sam potporu kluba, potporu momčadi, a ako je netko njemu ravan, onda ga se mora odrezati. Koristio je svaku priliku da me sabotira. Ne mogu reći je li dobar trener ili nije. Vjerujem da jest. Ali krivim ga jer ga nije briga za oporavak igrača, već samo da budu bez bolova. Ja sam bio protiv takve filozofije. Kad je došao u klub mislio sam da ćemo biti druga Barcelona i veselio sam se tome, ali nakon tri dana vidio sam da suradnja neće funkcionirati. On sebe precjenjuje, misli da se u sve bolje razumije od drugih", rekao je šef liječničke službe pa dodao:

'Morao sam otići'

"Bila je to glasna prepirka kakvu nikad nisam iskusio i bila je usmjerena samo na mene. Tada mi je bilo jasno da više nije zabavno ovdje raditi. Morao sam otići zbog moje časti i imena, nisam to više mogao podnijeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A lijepe riječi o stručnjaku na klupi Manchester Cityja nije imao niti poznati agent Mino Raiola:

"Pep je kukavica i pseto, a ono što je napravio Zlatanu pokazuje da je kao čovjek nula. Neću reći da je loš trener, jer nije, ali je kao čovjek čista nula. On je poput svećenika, samo nešto popuje, priča ti što moraš raditi, a on radi drugačije", rekao je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo