tražimo vaše mišljenje / Glasujte u našoj anketi: Hoće li Dalić nakon povijesnog uspjeha ostati izbornik reprezentacije?

Image
Foto: AP

Dalić je jedan od najcijenjenijih nogometnih stručnjaka u Aziji. Vodio je lokalne velikane Al-Hilal i Al-Ain, s kojim je dogurao i do finala azijske Lige prvaka. a nakon ovakvog uspjeha na SP-u ponuda mu ne manjka

18.7.2018.
21:01
AP
VOYO logo

Ime Zlatka Dalića vječno će ostati upisano u hrvatskoj nogometnoj povijesti. 

Na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji Dalić je učinio nemoguće - nadmašio je Miroslava Blaževića i njegovu brončanu generaciju iz '98 i iz Rusije se vratio sa srebrom oko vrata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nakon njegova povratka u domovinu, naveliko se pišu retci koji dovode u pitanje nastavak njegova mandata na klupi reprezentacije. Dalić ugovor s HNS-om ima još dvije godine, no prema informacijama koje su se danas pojavile u medijima, dobio je financijski fantastične ponude iz azijskih klubova.

Hrvatskom izborniku najviše nude iz Kine i Južne Koreje, a najbogatiji ugovor koji su mu spremni staviti nas stol teži čak pet milijuna dolara neto godišnje i to na razdoblje od tri godine. Prihvati li, bit će daleko najplaćeniji hrvatski trener svih vremena te puno bolje plaćen od brojnih aktualnih reprezentativaca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS će sigurno, bude li vidio da je Dalić spreman ostati izbornikom predložiti mu novi, poboljšani ugovor, kazali su za Sportske novosti ljudi iz Saveza. Do koliko je spreman ići vjerojatno će Davor Šuker i suradnici tek odlučiti, međutim neslužbeno se spominje da bi mu bili kadri dati milijun eura godišnje

Inače, Dalić je jedan od najcijenjenijih nogometnih stručnjaka u Aziji. Vodio je lokalne velikane Al-Hilal i Al-Ain, s kojim je dogurao i do finala azijske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nas zanima vaše mišljenje - hoće li Zlatko Dalić - s obzirom na stanje u hrvatskom nogometu i HNS-u, ostati na čelu reprezentacije? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo