Emotivni oproštaj / Giggs pri ulasku na teren zaplakao, Vidić rekao zbogom Old Traffordu

Image
Foto: AP Images

Posljednjih 20 minuta za 'Crvene vragove' je odigrao Ryan Giggs koji je kapetan momčadi, a nakon utakmice je uzeo mikrofon i rekao navijačima kako se nada vratiti na staze uspjeha.

7.5.2014.
8:01
AP Images
VOYO logo

U odgođenom susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Hull City 3-1.

Golove za United zabili su mladi 19-godišnji James Wilson (31, 61) i Robin van Persie (87), dok je strijelac za goste bio Matty Fryatt (63). Hrvatski napadač Nikica Jelavić nije ulazio u momčad Hulla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih 20 minuta za 'Crvene vragove' odigrao je i Ryan Giggs koji do konca sezone vodi momčad nakon što je David Moyes dobio otkaz. Bio je to Giggsov oproštaj od Old Trafforda jer na koncu ove sezone po svemu sudeći završava igračku karijeru.

Nakon utakmice je uzeo mikrofon i poručio navijačima: "Teška godina je iza nas, ali nadam se da ćemo se vratiti na staze uspjeha. Poseban pozdrav Nemanji Vidiću koji nas napušta. Želim mu puno sreće", rekao je Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je na rasporedu i odgođeni susret Manchester Cityja i Aston Ville, a u nedjelju su na rasporedu susreti posljednjeg kola. Manchester City u zadnjem kolu dočekuje West Ham, a Liverpool na svom stadionu igra protiv Newcastlea. City će osvojiti naslov prvaka ukoliko u dvije utakmice osvoji barem četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo