NASTUPI ZA NACIONALNU MOMČAD / Gerrard želi nadmašiti Beckhama

Image

Kapetan Liverpoola ima 70 nastupa u reprezentaciji, dok veznjak Milana čak 108 po čemu se izjednačio s Bobbyjem Mooreom.

24.3.2009.
21:27
VOYO logo

Liverpoolov kapetan Steven Gerrard divi se Milanovom asu i svom suigraču u reprezentaciji Davidu Beckhamu, koji je dosad prikupio već 108 nastupa za englesku reprezentaciju.

"Beckhamov rekord je nevjerojatan. Nadam se da će ga i oboriti. Radi se o nogometašu koji je fantastično služio svojoj reprezentaciji i zemlji", kaže Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpoolov kapetan priznaje da bi volio jednog dana upisati sličan broj nastupa za Englesku i u svojoj biografiji.

"Nadajmo se da će biti tako. Vjerujem da ću još dugo igrati za reprezentaciju. To je pravo zadovoljstvo, biti dio nacionalne momčadi i braniti njezine boje. Zadovoljan sam ja već i sada sa svojih 70 nastupa. Bilo bi ih i više, da me nisu prikočile neke ozljede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckham se s posljednjim nastupom u redovima Tri lava izjednačio po broju nastupa s Bobbyjem Mooreom, obojica su 108 puta istrčali na travnjak za nacionalnu reprezentaciju. Dodajmo da je apsolutni rekorder po broju nastupa legendarni vratar Peter Shilton koji je 127 puta branio na vratima Engleske.

Engleska će uskoro odigrati nove dvije utakmice, prijateljsku protiv Slovačke u subotu 28. veljače na Wembleyju, dok će Ukrajinu na istom stadionu ugostiti 1. travnja u dvoboju 5. kola kvalifikacija za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo