noćna mora u 'redsima' / Gerrard se okrenuo protiv Lovrena, 'popljuvao' ga i Carragher

Image
Foto: AP Images

Legendarni branič Liverpoola i engleske reprezentacije već je nekoliko godina stručni komentator Premijer lige na nacionalnoj televiziji, a nakon utakmice Liverpoola i Manchestera posebno se obrušio na našeg stopera.

15.12.2014.
8:31
AP Images
VOYO logo

U derbiju 16. kola engleske Premijer lige Manchester United je na svom Old Traffordu bez većih problema svladao Liverpool s 3-0, a kao jednog od najvećih krivaca novog Liverpoolovog posrtaja engleski mediji ponovno vide u Dejanu Lovrenu.

Britanski The Sun tako se nakon sinoćnjeg novog debakla 'Redsa' vratio četiri kola unazad, kada je Liverpool dvama golovima primljenim pred kraj susreta ostao bez bodova protiv Crystal Palacea. List tvrdi da je nakon utakmice u svlačionici Liverpoola bilo vrlo burno te da su dvojica glavnih uzročnika bili kapetan Steven Gerrard i Lovren, koji su jedan drugoga optuživali za olako primljene pogotke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Brendan Rodgers u toj je situaciji navodno zauzeo stranu kapetana i ikone kluba, što se odrazilo i u iduće četiri utakmice, u kojima Lovren nije nastupio.

Osim toga, ističe se i komentar stručnog analitičara i bivšeg legendarnog dugogodišnjeg stopera s Anfielda, Jamiea Carraghera, koji je ove sezone već u nekoliko navrata komentirao nastupe našeg reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku Dejana u klub Carragher je bio jedan od njegovih najvećih zagovaratelja, komentirajući u stručnim analizama sjajno kretanje i sposobnost čitanja igre našeg braniča. Nakon nekoliko neuspješnih kola Carragher je počeo s laganim kritikama na njegov račun da bi sada, prije svršetka kalendarske godine, tvrdio kako je naš reprezentativac glavni razlog lošeg Liverpoola ove sezone.

''Najskuplji je branič u povijesti kluba, a obrana je s njim još lošija. Napravio je toliko pogrešaka u ligi kao branič, a pogriješio je i sada kod trećeg pogotka Manchestera'', rekao je Carragher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Redsi' su ovog vikenda tako nastavili s mučenjem ove sezone, skupivši u 16. odigranih kola samo 21 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo