Zvezda ostaje bez generalnog sponzora?

U Gaspromu nezadovoljni prepucavanjima i iznošenjem "prljavog veša"

3.12.2012.
11:33
VOYO logo

Kako su tokom protekle sedmice istakla dvojica vodećih ljudi Radne grupe, predsednik Dragan Džajić i prvi čovek komisije za finansijsku stabilizaciju Nebojša Čović, od ponedeljka bi trebalo da počne otvaranje mnogih gorućih problema, čija sanacija zahteva hitne poteze, pišu Večernje novosti.

Od nastavka prepucavanja o nekim prošlim vremenima, i o tome ko je najodgovorniji za situaciju u kojoj se klub sada nalazi, nema previše koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog unutrašnjih podela i sve češćih ispada u javnosti Zvezda bi u ovako teškom trenutku mogla da ostane bez potpore generalnog sponzora, ruske kompanije "Gasprom".

Naime, kako nezvanično saznaju Večernje novosti, ruski naftni gigant je već neko vreme nezadovoljan rezultatima kluba, a sada su i ljuti zbog iznošenja "prljavog veša" u javnost, pre svega zbog međusobnih optužbi bivših funkcionera o tome ko je napravio najveći dug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je izgleda i glavni razlog zbog čega još uvek nije realizovan dogovor kojim je još u maju ugovoreno proširenje saradnje i dodeljivanje većih sredstava Zvezdi od "Gasproma", pa čak ni posle odlaska prethodne uprave, čijim radom je ruska kompanija bila nezadovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo