MISTERIOZNA SMRT / Gary Speed se šalio i pričao o djeci, a potom se objesio!

Samo nekoliko sati prije smrti velški izbornik se šalio, s puno entuzijazma govorio o kvalifikacijskom ciklusu za SP 2014. Pričao je o svojoj djeci i o tome gdje će igrati golf sljedeći tjedan, a zatim je došao kući i objesio se u garaži!

28.11.2011.
11:52
VOYO logo

Smrt Garyja Speeda šokirala je Otok te njegovu obitelj, prijatelje i brojne štovatelje.

Izbornika reprezentacije Walesa supruga je pronašla obješenog u garaži njihove 1.5 milijuna funti vrijedne vile. Iza sebe je ostavio dva sina u tinejdžerskim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko sati ranije Gary Speed se pojavio u sportskoj emisiji na BBC1. Djelovao je sretno, s puno entuzijazma je govorio o svojoj momčadi i nadama da će uspješno odraditi kvalifikacijski ciklus za SP 2014. u kojem će Walesu suparnik biti i Hrvatska.

"Bio je ushićen, baš onakav kakvog ga znamo. Pričao je o svojoj djeci i o tome da će igrati golf sljedeći tjedan", izjavio je voditelj emisije Dan Walker, koji je s njim proveo četiri sata ispred i iza kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelj i bivši suigrač Robbie Savage opisao ga je kao "potpuno predanog oca" svojim sinovima- 14-godišnjem Edu i 13-godišnjem Tommyju.

"Jednostavno ne mogu vjerovati. Bio mi je prijatelj, a sada ga nema. Razgovarao sam jučer s njim i smijali smo se i zezali. Takav je bio Gary - uvijek je mislio na druge ljude", izjavio je Savage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shay Given, koji je sa Speedom igrao u Newcastle Unitedu, nije mogao zadržati suze uoči početka utakmice u Swanseaju između domaćeg Cityja i Aston Ville. Slomio se za vrijeme minute šutnje, a pogotovo nakon što su tisuće fanova zapjevali velšku himnu i počeli skandirati Samo je jedan Gary Speed.

Nešto kasnije na Anfieldu Roadu, uoči derbija Liverpoola i Manchester Cityja, Velšanin Craig Bellamy zamolio je trenera da ne igra nakon što je čuo stravičnu vijest o smrt svog izbornika i prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gary Speed je bio jedan od najdražih ljudi u nogometu oćenito i s puno ponosa ga mogu zvati prijateljem i suigračem. Riječima ne mogu opisati koliko sam tužan čuvši ovu užasnu vijesti", komentirao je Speedov bivši suigrač, dugovječni Velšanin Ryan Giggs.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike