ništa od snježne kraljice / FIS zbog manjka snijega otkazao utrke na Sljemenu: kao zamjena će poslužiti talijanska Santa Caterina

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovo je već drugi put u posljednje tri godine da su organizatori VIP Snow Queen Trophyja, zbog pomanjkanja snijega, prisiljeni otkazati sljemensku utrku

28.12.2015.
16:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju austrijske izvještajne agencije APA-e Međunarodna skijaška federacija (FIS) otkazala je slalomske utrke skijašica i skijaša koje su se 5. i 6. siječnja trebale voziti na sljemenskom Crvenom spustu, zbog pomanjkanja snijega. 

Međunarodni skijaški savez (FIS) objavio je kako će se slalomske utrke Svjetskog kupa, koje su se trebale održati u Zagrebu 5. i 6. siječnja, voziti u talijanskom zimovalištu Santa Caterini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u nedjelju je FIS otkazao utrke spusta i superveleslaloma za skijašice koje su se trebale održati 9. i 10. siječnja u austrijskom St. Antonu. No, već u ponedjeljak je pronađeno zamjensko skijalište pa će u istom terminu utrke biti održane u Altenmarkt-Zauchenseeu.

Ovo je već drugi put u posljednje tri godine da su organizatori VIP Snow Queen Trophyja, zbog pomanjkanja snijega, prisiljeni otkazati sljemensku utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo