bilić iz slovenije: / 'Finale Eura je dokaz da smo dobro igrali!'

Novo poglavlje u karijeri Slavena Bilića počelo je na slovenskom Pohorju. Tamo je bivši izbornik doveo svoj novi klub Lokomotiv. Tijekom dana pridružio mu se i Ćorluka pa Bilić sada samouvjereno poručuje kako žele ruski naslov.

3.7.2012.
18:55
VOYO logo

Slaven Bilić se nakon šest godina pojavio u novoj opremi. Pred njim je ruska klupska karijera, bit će strojovođa Lokomotiva. Ali barem je umor s Europskog nogometnog prvenstva zaboravljen pa najavljuje prvi trenerski naslov.

"Ni mene ni klub ne zadovoljava sedmo mjesto. Mi ćemo sve napravit da budemo prvi, da probamo bit prvi. Gdje će nas to dovest, ne znam, ali ćemo imat taj gard", kazao je bivši izbornik Vatrenih.

Gard u kojem će mu pomoći i Vedran Ćorluka koji se upravo pridružio. Hrvatska moskovska ekspedicija s njim sada broji sedam članova pa neka netko kaže da nogometni istok nije poželjan.

"Prvenstveno je bilo bitno, kao i da je klub ambiciozan, da je tamo trener koji me želi. Mislim da nemam nikakve predrasude prema istoku", rekao je Ćorluka.

I dok Bilić razmišlja kako s Hrvatima do ruskog naslova, u bivšem mu HNS-u smjena na vrhu. Marković broji zadnje dva dana, pa preuzima Šuker.

"To je Šuker, bože moj, najveće ime. Uz Bobana. Nema on čarobni štapić da će sad to promijenit naglavačke", komentirao je Bilić.

Naglavačke mu se okrenuo i svijet kada je ispao s EURA. I nije mu bilo lakše kada je vidio da su u finalu protivnici iz njegove skupine.

"S jedne strane ti je teže jer vidiš da su u finalu zasluženo igrale dvije ekipe s kojima smo bili ravnopravni, no, s druge strane ti je draže jer je to dokaz da smo igrali dobro", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo