FIFA: / Nejmar, Falkao i Štoh kandidati za gol godine (VIDEO)

Ko će osvojiti nagradu "Ferenc Puškaš"?

30.11.2012.
13:26
VOYO logo

Svetska fudbalska federacija FIFA saopštila je da su golovi Kolumbijca Radamela Falkaa, Brazilca Nejmara i Slovaka Miroslava Štoha ušli u najuži izbor za najlepši gol godine.

Glasovima posetilaca zvaničnog sajta FIFA, ova tri pogotka našla su se u najužem izboru za nagradu "Ferenc Puškaš", koja će biti dodeljena na svečanosti 7. januara 2013. godine u Cirihu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsećamo, FIFA je objavila imena kandidata za najboljeg fudbalera 2012. godine, a u konkurenciji su Argentinac Lionel Mesi, Portugalac Kristijano Ronaldo i Španac Andres Inijesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac Nejmar je u prepoznatljivom stilu predriblao kompletnu protivničku odbranu pre nego što je zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golgeter Altetiko Madrida Radamel Falkao postigao je fenomenalan pogotak makazicama na prijateljskoj utakmici sa Amerikom De Kali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći kandidat za nagradu "Ferenc Puškaš" je Slovak Miroslav Štoh, koji je u dresu Fenerbahčea pocepao mrežu fenomenalnim volejom sa oko 20 metara.

U konkurenciji za gol godine bili su još Agjemang Badu iz Gane, Francuzi Hatem Ben Arfa i Erik Hasli, Meksikanka Olivija Himenez, Bolivijac Gaston Mealja, Argentinac Lionel Mesi i Musa Sov iz Senegala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo