modri na vrhu / Fernandes škaricama oduševio Maksimir

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je rutinski svladao Istru pogocima Beqiraja (23), Soudanija (45+1) i Fernandesa (53), a na konačnih 3-1 smanjio je Havojić (87), dok je Hajduk neočekivano izgubio kod slabašnog Osijeka i to u samoj završnici susreta. Jedini pogodak postigao je Novaković (90+1) u sudačkoj nadoknadi.

1.9.2013.
9:08
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama odvojili su se na vrhu ljestvice Prve HNL nakon subotnjih utakmica 8. kola. Dinamo je kao domaćin svladao Istru 1961 sa 3-1 (2-0), dok je drugoplasirani Hajduk izgubio sa 0-1 (0-0) na gostovanju u Osijeku, pa sada Dinamo ima četiri boda prednosti.

Dinamo je rutinski svladao Istru pogocima Beqiraja (23), Soudanija (45+1) i škaricama Fernandesa (53), a na konačnih 3-1 smanjio je Havojić (87), dok je Hajduk neočekivano izgubio kod slabašnog Osijeka i to u samoj završnici susreta. Jedini pogodak postigao je Novaković (90+1) u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijeku je to druga pobjeda u sezoni kojom su stigli na osmo mjesto ljestvice sa šest bodova.

Slaven Belupo je ostvario prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gost Zadar sa 2-0 (0-0) pogocima Glavice (68) i Novinića (80). Koprivničani su se ovom pobjedom pomakli sa začelja, sada su deveti s pet bodova, dok je na dnu Hrvatski dragovoljac s tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo