pokretanje zajedničke lige / 'Europi je potrebna Super liga'

Image
Foto: Wikipedia

"Bilo bi najbolje kada bi šest vodećih engleskih klubova, zajedno sa Španjolcima, Nijemcima i drugim vodećim zemljama pokrenuli zajedničku ligu. Trenutačno englesko prvenstvo nije zanimljivo i na vrhu se stalno vrte isti klubovi," smatra Jones.

18.6.2013.
9:56
Wikipedia
VOYO logo

Legendarni umirovljeni velški nogometaš, a danas glumac Vinnie Jones (48) smatra kako bi vodeći europski klubovi morali napustiti nacionalna prvenstva i osnovati "Super ligu".

"Bilo bi najbolje kada bi šest vodećih engleskih klubova, zajedno sa Španjolcima, Nijemcima i drugim vodećim zemljama pokrenuli zajedničku ligu. Trenutačno englesko prvenstvo nije zanimljivo i na vrhu se stalno vrte isti klubovi," smatra Jones koji tijekom karijere bio poznat po nasilnom ponašanju, grubostima u igri, i po svom imidžu "teškog čovjeka". U karijeri je igrao za Wimbledon, Leeds United, Sheffield United, Whitton United i Chelsea, a sakupio je ukupno 12 crvenih kartona. Bio je i kapetan velške reprezentacije.

"Znam da sada imamo Ligu prvaka, no Super liga bi bila najjača liga na svijetu i svaka utakmica bi bila pravi spektakl," dodao je Jones koji se nakon igračke karijere okrenuo glumi. Premda nema formalnu glumačku naobrazbu, Jones je do sada glumio u 70-tak filmova i tv serija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo