IZBJEGAO SMRT ZA DLAKU / Legenda koja je doživjela tešku obiteljsku tragediju uvjerena: 'Eriksen više neće igrati nogomet'

Image
Foto: Profimedia

Čuvenog braniča kao i ostatak svijeta pogodio je događaj s utakmice između Danske i Finske

16.6.2021.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Danski nogometaš Christian Eriksen pretrpio je srčani udar tijekom utakmice protiv Finske nakon čega su ga liječnici oživljavali. Veznjak se u 42. minuti utakmice srušio na terenu nakon čega su ga liječnici morali oživljavati prije nego što je prebačen u bolnicu. Eriksen je, srećom, sada stabilno, a u utorak se oglasio iz bolnice objavivši svoju fotografiju s podignutim palcem.

"Veliko hvala na vašim divnim i nevjerojatnim pozdravima i porukama iz cijelog svijeta. To mnogo znači meni i mojoj obitelji", objavio je Eriksen na Instagram profilu reprezentacije. "Dobro sam, s obzirom na okolnosti," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON ŠTO SE ERIKSEN SRUŠIO /

Teške scene iz Kopenhagena - igrači štitili Eriksena za vrijeme reanimacije

Image
NAKON ŠTO SE ERIKSEN SRUŠIO /

Teške scene iz Kopenhagena - igrači štitili Eriksena za vrijeme reanimacije

Poručio je kako mora proći još neke pretrage kako bi se utvrdio razlog iznenadnog srčanog zastoja.

Upitan nastavak karijere

Pitanje je sada što će biti s veznjakom Intera i hoće li moći nastaviti karijeru. Nekadašnji Eriksenov klupski liječnik iz vremena kad je igrao za Tottenham Sanjay Sharma izjavio je kako nije siguran da će se moći nastaviti profesionalno baviti nogometom. Legendarni Rio Ferdinand također je sličnog mišljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram biti iskren i reći da mislim kako više neće igrati. Kad bih bio na njegovu mjestu, o tome više ne bih razmišljao, samo bih želio biti zdrav zbog svoje obitelji. Postao sam pomalo emotivan, moram biti iskren. Kada to vidite i kad vidite kako je to utjecalo na njegovu djevojku i što je prolazila, bilo je jako emotivno" poručio je Englez kojeg je pogodio prizor s travnjaka kada je vidio shrvanu Eriksenovu partnericu na travnjaku.

"To vas pogodi i samo vas natjera da razmislite o životu, čovjeku i o važnosti toga da stvarno cijenite život i uživate u svom životu. Mislim da će drugačije gledati na život poslije ovoga", rekao je Ferdinad, koji je zbog bolesti ostao bez supruge Rebecce Ellison s kojom ima troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo