TKO ĆE OSVOJITI EURO? / Tri legendarna nogometaša dijele isto mišljenje - 'Ovo je razlog zbog kojeg moraju osvojiti'

Image
Foto: Profimedia

Kladionice procjenjuju da će Francuzi nakon SP-a osvojiti i Euro

10.6.2021.
13:26
Profimedia
VOYO logo

Europsko nogometno prvenstvo počinje u petak 11. lipnja, otvaraju ga reprezentacije Italije i Turske, a kako sada stvari stoje prvi favorit natjecanja je aktualni prvak svijet, Francuska.

Kladionice procjenjuju da će Francuzi nakon SP-a osvojiti i Euro, a koeficijent se kreće negdje oko pet. Iza "tricolora" se nalaze Englezi s koeficijentom šest, zatim Belgijanci s koeficijentom sedam, a da će Francuzi osvojiti Euro misle i trojica legendarnih engleskih nogometaša, Rio Ferdinand, Alan Shearer i Gary Lineker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Francuska osvaja. Imaju talentirane igrače na svim pozicijama", izjavio je Shearer za BBC, a podržao ga je Ferdinand. "Francuzi imaju najširu i najkvalitetniju momčad, to je razlog zašto su moji favoriti", rekao je Rio.

Lineker se također složio s njima i pojasnio je zašto tako misli. "Teško je navesti nekog drugog. Francuzi su izgubili finale prije pet godina, a nakon toga su osvojili Svjetsko prvenstvo i vratili Karima Benzemu. Još su napredovali, imaju puno mladih sjajnih igrača i moraju biti favoriti", smatra Lineker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo