ČESI PRIJETE HRVATIMA / 'U utakmicu moramo ući neustrašivo. Modrić je mozak njihove momčadi i znamo što nas čeka'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

U petak od 18 sati čeka nas ključna utakmica u borbi za osminu finala

17.6.2021.
12:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak u 18 sati igra protiv Češke u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva. Nakon poraza od Engleske Vatreni ne bi smjeli kiksati ako žele prije zadnje utakmice grupne faze i dalje držati ključeve drugog kruga u svojim rukama. No, neće im biti lako jer je Češka protiv Škotske pokazala da je itekako opasna.

Image
NAJVEĆA PRIJETNJA VATRENIMA /

Češki napadač zabio najljepši gol na Euru i poslao jasnu poruku Daliću i društvu, njegove brojke su zastrašujuće

"Očekujemo drugačijeg protivnika od Škotske. Hrvati će biti veći izazov. Jako su kreativni i tehnički potkovani. Neće igrati na duge lopte kao Škoti, nego će počevši od vratara pokušati stvarati igru na zemlji. Moramo na to računati i pripremiti se", kazao je prije utakmice branič Ondřej Čelůstka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recept za Modrića? On je mozak momčadi. Puno će imati loptu u nogama i pokrivat će slobodan prostor ispred naših braniča. On otključava suparničke obrane. Danas smo gledali njegovu snimku, ali i Kramarića, Perišića i Rebića. Oni su svi na jako visokoj razini i morat ćemo im suziti prostor, ali vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat ako ćemo igrati kao protiv Škotske", dodao je,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo li hrabrosti pobijediti ih i osigurati prolazak? Moramo imati hrabrosti jer je imamo u pjesmo za Euro", našalio se i nastavio.

"U utakmicu moramo ući neustrašivo. Hrvati će željeti diktirati tempo od samog početka, posebno nakon poraza od Engleske", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo