HEROJ MEĐU LJUDIMA / Jeste li primijetili što je legendarni Danac napravio čim je Eriksen pao u nesvijest? Vjerojatno mu je spasio život

Image
Foto: Profimedia

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren

12.6.2021.
20:08
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš danske reprezentacije Christian Eriksen (29) nalazi se u "stabilnom stanju" nakon što je kolabirao na terenu na utakmici EURA Danska - Finska.  Danski nogometni savez također je objavio da je Eriksen budan i stabilan.

Prema prvim informacijama Eriksen je u svjesnom stanju iznijet sa terena, a britanski mediji tvrde da je fotoreporter Reutersa snimio kako Eriksen podiže ruku u trenutku kada su ga na nosilima iznosili sa terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na društvenim mrežama navijači hvale kapetana Danske Simona Kjaera koji je odmah došao do Eriksena i izvukao mu jezik da se ne bi ugušio i tako mu vjerojatno spasio život.

Usto, Kjaer je ostao toliko pribran da je suigrače mobilizirao da se postave oko Eriksena u "živi zid", kako ljudi ne bi morali gledati scene oživljavanja. Također, Eriksenova djevojka se spustila ja teren, a kapetan Danske uspio ju je smiriti i uvjeriti da će sve biti u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON ŠTO SE ERIKSEN SRUŠIO /

Teške scene iz Kopenhagena - igrači štitili Eriksena za vrijeme reanimacije

Image
NAKON ŠTO SE ERIKSEN SRUŠIO /

Teške scene iz Kopenhagena - igrači štitili Eriksena za vrijeme reanimacije

Strašne scene

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.

Suigrač hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića iz Intera srušio se sam od sebe.Eriksen je pao u nesvijest, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski i finski reprezentativci i gledatelji na stadionu su ostali u šoku. Igrači su stvorili štit kako kamere ne bi snimile što se događa, no vidjelo se kako ga liječnici oživljavaju. Eriksen je na nosilima potom iznesen s terena, a utakmica je prekinuta, no nastavit će se večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo