'MODRIĆ IDOL MNOGIMA' /

Talijani strahuju: Ovo su nam tri najveće prijetnje u utakmici s Hrvatskom

Image
Foto: Profimedia

I dok Vatrenima najvjerojatnije igra samo pobjeda, iako bi u ludoj varijanti do osmine finale mogli i remijem, Azzurrima je u tom dvoboj dovoljan i bod

22.6.2024.
18:52
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska u ponedjeljak od 21 sat u Leipzigu igra protiv Italije utakmicu posljednjeg kola skupine B Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Image
PALA ODLUKA /

HNS saznao kaznu UEFA-e za incidente na utakmici Hrvatske i Albanije

Image
PALA ODLUKA /

HNS saznao kaznu UEFA-e za incidente na utakmici Hrvatske i Albanije

I dok Vatrenima najvjerojatnije igra samo pobjeda, iako bi u ludoj varijanti do osmine finale mogli i remijem, Azzurrima je u tom dvoboj dovoljan i bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football-Italia baš to što Talijani imaju dvije opcije uoči dvoboja s Hrvatskoj smatraju kako jednu od tri najveće prijetnje za njihovu reprezentacije.

"Ne zaboravite koliko je opušteni ulazak u utakmice povijesno bio loš za Azzurre i da je najveći problem što će u ovoj Hrvatskoj trebati upravo suprotno jer moraju pobijediti pod svaku cijenu", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao drugu najveću prijetnju ističu iskustvo hrvatske reprezentacije.

"Ne zaboravite koliko su ponosni i koliko su iskusniji u odnosu na talijansku reprezentaciju", ističu.

Kao treći problem ističu put koji Azzurri moraju proći da Leipziga, jer njihov kamp u Iserlohnu je udaljen 420 kilometara, pa smatraju da bi dio reprezentativaca mogao biti umoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini: Modrić je nevjerojatan

O dvoboju protiv Hrvatske progovorio je veznjak Italije Lorenzo Pellegrini.

"Očito da atmosfera nije kao nakon utakmice protiv Albanije. Puno smo naučili iz utakmice protiv Španjolske. Dobra smo momčad i dat ćemo sve od sebe, želimo navijače učiniti ponosnima", rekao je Pellegrini pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušat ćemo dominirati. Hrvatska je jaka, ima sjajne igrače."

Potom se dotaknuo Luke Modrića.

"Modrić je nevjerojatan igrač, ali njegova kvaliteta je samo dio toga, ima jaku osobnost i suigrači uvijek mogu računati na njega u teškim trenucima. Mislim da je zato on idol mnogim igračima", zaključila je desetka Azzura.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo