KAOS / Kapetan zagrmio nakon poraza Srbije, Piksi mu odgovorio: 'Uh, to nikako nije dobro'

Image
Foto: Profimedia

'Moja odluka, moje viđenje situacije. Nema nikakve polemike oko toga', istaknuo je Piksi

17.6.2024.
7:25
Profimedia
VOYO logo

Engleska je Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj otvorila u nedjelju pobjedom 1-0 u Gelsenkirchenu protiv Srbije, a jedini gol postigao je Jude Bellingham u 13. minuti.

Image
'POKAZALI ZUBE' /

Srbija izgubila, a njihovi mediji se hrabre: 'Poraz, ali ne i blamaža'

Image
'POKAZALI ZUBE' /

Srbija izgubila, a njihovi mediji se hrabre: 'Poraz, ali ne i blamaža'

Izbornik Srbije Dragan Piksi Stojković izveo je nešto oprezniji sastav ostavivši kapetana Dušana Tadića na klupi. Tadić je u igru ušao u 61. muniti, a nakon susreta javno je istaknuo svoje nezadovoljstvo Piksijevom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričao sam s misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapetan sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ove momčadi, bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao početi. Poštujem odluku izbornika. Mogao bih puno više napraviti da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću igrati. Naravno, volio bih igrati 90, ali poštujem odluku", rekao je Tadić, a Piksi se kasnije na press konferenciji osvrnuo na njegovu izjavu:

""Uh, to nije dobro ako je to rekao. Uh, to nikako nije dobro ako je to rekao. Nije dobro. To je bila moja odluka iz taktičkih razloga. Želio sam Tadića sa svježim nogama u drugih 45 minuta i jedino je to razlog i ništa više. Radi se o taktici, ništa drugo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja odluka, moje viđenje situacije. Nema nikakve polemike oko toga. Ja donosim odluke, ja sam taj koji je na tom mjestu. Nema tu prostora za polemiziranje. Da, on može početi utakmicu. I te kako. Ali ja sam taj koji donosi odluke", poručio je Stojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo