'DRUGO FINALE' / Sučić poslao poruku Daliću: 'Ovako moramo protiv Italije'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Izgubili smo pobjedu na samom kraju. Dogodi nam se kontra, a to nam se ne smije dogoditi'

19.6.2024.
17:43
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija u svom je drugom nastupu na Europskom prvenstvu odigrala 2-2 protiv Albanije.

Image
NAKON ŠOKA U HAMBURGU /

Navijači: 'Ovo nije razina igre na kakvoj se igra na Euru', 'Nismo ni zaslužili pobjedu'

Image
NAKON ŠOKA U HAMBURGU /

Navijači: 'Ovo nije razina igre na kakvoj se igra na Euru', 'Nismo ni zaslužili pobjedu'

Povela je Albanija u 11. minuti kada je zabio Laci. Izjednačili smo u 74. golom Kramarića, a preokrenuli dvije minuzte kasnije kada se nakon udarca Sučića lopta odbila od golmana do Gjasule pa u mrežu. Kada se činilo da ćemo ostvariti sva tri boda primili smo gol u petoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliko razočaranje, izgubili smo pobjedu na samom kraju. Dogodi nam se kontra, a to nam se ne smije dogoditi. Trebalo smo to mirno privesti kraju, moramo učiti iz ovoga. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, tako trebamo krenuti s Talijanima. Naravno da ih možemo pobijediti, vjerujemo u svoje kvalitete, optimist sam. Ako ćemo s Talijanima igrati kao danas u drugom poluvremenu, pobijedit ćemo", rekao je Luka Sučić.

Andrej Kramarić je zabio na svoj 33. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eto još jednom, to je nogomet. Primili smo gol u zadnjim sekundama nakon što smo u drugom poluvremenu bili puno bolji. Žao mi je što nismo nastavili pritiskati nakon drugog zabijenog gola i možda zabili još barem jedan gol. Ponovio se nogomet. Zato ljudi i vole nogomet, puno je emocija, nikad ne znaš što te čeka u idućoj akciji. Morat ćemo se baciti na glavu protiv Italije koja je po meni možda i najbolja ekipa u našoj skupini. Bit će zaj**ana utakmica, ali dat ćemo maksimum", rekao je iskreni Kramarić.

Ante Budimir odlično je okrenuo utakmicom ulaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje žal što nismo izdržali tih deset minuta. Željeli smo zabiti treći gol jer je svaki bitan. Na kraju nije ispalo kako smo htjeli. Možda je rezultat pravedan. U zadnjoj utakmici s Italijom moramo biti na razini svih 90 minuta. U ponedjeljak drugo finale", rekao je Budimir.

"Tužni smo i razočarani. Albanija je bila bolja u prvom dijelu, zasluženo je vodila. Okrenuli smo, morali smo pobijediti na kraju. To je nogomet. U drugom poluvremenu smo išli na sve ili ništa, dominirali smo, zasluženo zabili dva gola. Razočarani smo, ali ništa nije gotovo. S Italijom treba tražiti pobjedu. Mogli smo si ovom utakmicom olakšati sve, ali nažalost nismo. Bit će teško, ali još možemo proći grupu", dodao je Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo