Ipak će igrati? /

Mbappe se pojavio na treningu s novim imidžom, neke podsjetio na Vatrenog u Kataru

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe ozlijedio se na utakmici s Austrijom, ali bi njegov oporavak mogao biti brži od očekivanog

20.6.2024.
19:44
Profimedia
VOYO logo

Zdravlje Kyliana Mbappéa glavna je tema u francuskim medijima. Francuski napadač ozlijedio je nos na utakmici s Austrijom u prvome kolu skupine D Europskoga prvenstva.
Neki su već prekrižili Mbappéa za utakmicu s Nizozemskom, a izbornik Didier Deschamps nije odavao previše o stanju napadača izjavivši na presici kako Mbappé napreduje s oporavkom i da rade na tome da bude što prije dostupan francuskoj momčadi.

Ipak Mbappé se pojavio na treningu Tricolora u četvrtak i dao nadu francuskim navijačima kako će biti spreman za utakmicu u petak u Leipzigu. Napadač Real Madrida izašao je na teren noseći masku za lice u bojama francuske zastave. Neke je novi Mbappéov imidž podsjetio na 'ninja kornjače' budući da je jedan od nadimaka francuskog napadača Donatello. Hrvatski navijači će se svakako sjetiti Joška Gvardiola u Kataru 2022. koji je također zbog ozljede na utakmicama nosio masku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé ima želju igrati protiv Nizozemske i dolaskom na trening te nošenjem maske pokazao je kako to i nije nemoguće. Na Didieru Deschampsu je hoće li riskirati sa svojom zvijezdom ili će ga poštedjeti da bude na sto posto u utakmici zadnjeg kola protiv Poljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo