SLIJEDI IM HRVATSKA / Izbornik Albanije o razlozima poraza: 'Momčad je bila vrlo uzbuđena nakon toga'

Image

Albanija je povela nakon samo 3 sekunde utakmice preko Bajramija, ali Italija je samo 15 minuta kasnije već bila u vodstvu

16.6.2024.
8:07
VOYO logo

Izbornik albanske nogometne reprezentacije Sylvinho nakon minimalnog 1-2 poraza od branitelja naslova Italije u susretu 1. kola skupine B na EURU kazao je kako je njegovu momčad boljeg rezultata koštalo preveliko uzbuđenje nakon vrlo ranog vodstva.

Image
'NISU MI IZGLEDALI LOŠE' /

Bivši Vatreni tvrdi: 'Tek sad sam siguran da Hrvatska ide dalje'

Image
'NISU MI IZGLEDALI LOŠE' /

Bivši Vatreni tvrdi: 'Tek sad sam siguran da Hrvatska ide dalje'

Albanija je povela nakon samo 3 sekunde utakmice preko Bajramija, ali Italija je samo 15 minuta kasnije već bila u vodstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo krenuli u utakmicu i postigli rani pogodak. Momčad je bila vrlo uzbuđena nakon toga, ali morali smo odigrati bolje, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku smo čak imali i prilike za izjednačenje, pogotovo Manaj. Italija je brzo pomicala loptu i šteta je što se nismo mogli tome oduprijeti. Da nismo primili drugi gol bili bismo u dobroj poziciji prijetiti iz protunapada, ali nismo izdržali. Deset dana smo se pripremali kako bismo izvukli nešto iz ovog susreta no na kraju smo ostali bez ičega. Moram pohvaliti i naše navijače koji su nam davali veliku podršku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kapetan sljedećeg suparnika Hrvatske Berat Djimsiti složio se sa svojim izbornikom.

"Italija je zasluženo pobijedila. Nakon našeg gola nas je pritisnula, to je jaka momčad s mnoštvom kvaliteta i iskustva. Strakosha nas je s nekoliko obrana držao u utakmici, ali i mi smo imali svoje prilike preko Manaja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 1. kola u skupini B Španjolska i Italija imaju po tri boda, dok su Albanija i Hrvatska bez bodova pa je jasno kako je međusobni susret Albanije i Hrvatske u srijedu u Hamburgu utakmica u kojoj obje reprezentacije moraju igrati na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo