NAŠI PROTIVNICI U SKUPINI / Spalletti objavio popis talijanskih reprezentativaca koji će prijetiti Hrvatskoj

Image
Foto: Profimedia

Italija će natup na prvenstvu otvoriti protiv reprezentacije Albanije u subotu, 15. lipnja (21 sat), u Dortmundu. Drugi suparnik će im biti Španjolska, 20. lipnja (21 sat) u Gelsenkirchenu, a 24. lipnja (21 sat) u Leipzigu Spallettijeve izabranike čeka obračun s Hrvatskom

6.6.2024.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Luciano Spalletti u četvrtak je odredio 26 nogometaša koji će Italiju predstavljati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će branitelji naslova osvojenog prije tri godine u Londonu, u grupnoj fazi natjecanja igrati u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom.

Image
PRESICA /

Pjaca otkrio da je Dalić bio u pravu, a morao je i odgovarati na pitanje gdje će igrati sljedeće sezone

Image
PRESICA /

Pjaca otkrio da je Dalić bio u pravu, a morao je i odgovarati na pitanje gdje će igrati sljedeće sezone

Na Spallettijevom popisu putnika za Njemačku našli su se vratari Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli) i Guglielmo Vicario (Tottenham Hotspur).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mjesta u obrani će konkurirati Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Torino), Alessandro Buongiorno (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Andrea Cambiaso (Juventus), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Federico Gatti (Juventus) i Gianluca Mancini (Roma).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozicije u veznom redu će popunjavati Nicolo Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Nicolo Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Hellas Verona), Davide Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal) i Lorenzo Pellegrini (Roma).

Za postizanje pogodaka će biti zaduženi Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Genoa), Gianluca Scamacca (Atalanta) i Mattia Zaccagni (Lazio).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija će natup na prvenstvu otvoriti protiv reprezentacije Albanije u subotu, 15. lipnja (21 sat), u Dortmundu. Drugi suparnik će im biti Španjolska, 20. lipnja (21 sat) u Gelsenkirchenu, a 24. lipnja (21 sat) u Leipzigu Spallettijeve izabranike čeka obračun s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo