VATRENI NA TEŠKOM ISPITU / Mourinho dočekao hrvatsku reprezentaciju u Portugalu: 'Volio bih da je on igrao za mene'

Nije samo Mourinho fasciniran Hrvatima. Izbornik Portugala, Roberto Martinez, detaljno je proučio brončanu reprezentaciju svijeta

7.6.2024.
20:21
VOYO logo

Hrvatska je stigla u Lisabon. Luku Modrića i reprezentaciju s krčkog aerodroma ispratili su hrvatski navijači, a u Portugalu dočekao - Jose Mourinho. Sutra slijedi ključna provjera uoči Eura, protiv reprezentacije koju još nikad nismo pobijedili. Više donosi RTL-ov Boris Jovičić.

Image
PRIPREMA ZA EURO /

Silva: 'Pričao sam s Gvardiolom i Kovačićem, ovo nije najvažnija utakmica'

Image
PRIPREMA ZA EURO /

Silva: 'Pričao sam s Gvardiolom i Kovačićem, ovo nije najvažnija utakmica'

Uz glasnu podršku najmlađih navijača Hrvatska je otputovala u Portugal na završnu provjeru pred Euro. Let s Krka nestrpljivo je pratio i Jose Mourinho, koji je prvi dočekao Vatrene u Lisabonu pa zatim posvetio objavu Luki Modriću, Dominiku Livakoviću kojeg će voditi u Fenerbahceu te Mariju Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan je igrao za mene, jedan će igrati za mene, a jedan nikad nije igrao za mene, iako bih volio da je", napisao je Mourinho uz fotografiju s Modrićem, Livakovićem i Mandžukićem.

Nije samo Mourinho fasciniran Hrvatima. Izbornik Portugala, Roberto Martinez detaljno je proučio brončanu reprezentaciju svijeta pa zaključio da i bez Modrića i ostalih senatora imamo sve više igrača koji mogu pratiti njihovu igru pa je onda i otkrio kome to pripisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov izbornik im daje stabilnost. On radi fantastičan posao. Hrvatska je natjecateljska momčad i drukčiji protivnik od svih s kojima smo se dosad sreli", smatra Martinez.

Neki igrači ipak jako dobro poznaju Hrvatsku. Ova utakmica savršena je za finu glazuru - poručio je Bernardo Silva koji dijeli svlačionicu Manchester Cityja s Joškom Gvardiolom i Mateom Kovačićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam sjajan odnos s njima jer je atmosfera u svlačionici odlična. Naravno da smo razgovarali o ovoj prijateljskoj utakmici. Ovo je bitna utakmica, ali nije najvažnija, jer ovdje je cilj pripremiti se što bolje za Europsko prvenstvo i popraviti sve ono što nije bilo dobro u proteklim utakmicama."

Tko je odradio bolje pripreme vidjet će se sutra. Iako prijateljskog karaktera, jaki protivnik stvara natjecateljsku tenziju koja čeka Hrvatsku nadamo se do sredine srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Portugala i Hrvatske u subotu od 18.45 možete gledati na platformi Voyo na kanalu Nove TV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo