Rezultati ankete / Evo što naši čitatelji misle o Dalićevoj budućnosti na klupi Vatrenih

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon neuspjeha na Euru objavili smo anketu o budućnosti izbornika Dalića na klupi Vatrenih

26.6.2024.
10:13
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon šokantnog remija Vatrenih u posljednjim sekundama protiv Italije, Hrvatska je izgubila važne bodove i mjesto među najboljih šesnaest Europskoga prvenstva. Dan nakon utakmice u Leipzigu izbornik Zlatko Dalić preuzeo je odgovornost za neuspjeh, ali i dao do znanja kako planira ostati na klupi.

Image
POVRATAK U DOMOVINU /

Vatreni se vratili kući: Svi poludjeli za Modrićem, Petković dobio ogroman pljesak

Image
POVRATAK U DOMOVINU /

Vatreni se vratili kući: Svi poludjeli za Modrićem, Petković dobio ogroman pljesak

'Tužan sam i razočaran, pokazali smo vjeru, zajedništvo i ljubav, ali nismo uspjeli. Nikad nisam bio bez energije u životu, nitko mi ništa nije dao ili poklonio. Gazili su me, gaze me, ali ja se ne dam. Predat se neću!' rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U našoj anketi, treba li Dalić otići ili ostati, 56 % čitatelja Net.hr-a dalo je podršku izborniku i smatra da Dalić treba nastaviti s radom.

Dalić je napravio povijesne uspjehe s Vatrenima na Svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. Dvije medalje na Svjetskim prvenstvima i drugo mjesto u Ligi nacija teško bi tko mogao ponoviti, a izgleda da je to presudilo u izboru naših čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari su bili uglavnom pozitivni i branili su Dalića.

"Kakvi smo mi to ljudi? Kad ti ide dobro svi te vole i dižu u nebesa,a kad krene nešto naopako okrenu ti leđa,pljuju i zaborave na sve dobro i lijepo što je bilo,što si napravio. Žalosno", komentirala je jedna čitateljica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbio velike ugovore, ostao uz Hrvatsku, napravio čudo s reprezentacijom kao ni jedan izbornik, kapa do poda gosp. Dalić", bio je pun hvale jedan čitatelj

"Po meni ne mora otići, ali nakon Eura mora odmah raditi rezove, svi stari igrači bi mu se trebali zahvaliti i na sljedećem natjecanju pozvati samo mlađe igrače. Modrić, Brozović i Perišić nisu više u formi i po meni trebali bi svoje mjesto prepustiti mlađima, prvenstveno Baturini, Sučiću, Pašaliću itd. Ima njih još", iznio je svoje viđenje reprezentacije jedan od čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo njih je ipak smatralo kako bi ovo mogao biti oproštaj za izbornika:

"Mislim da je izvukao maksimum što je mogao kroz godine koje je bio, hvala na svemu i sretno dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god odlučili HNS i Dalić o budućnosti na klupi Hrvatske, izbornika čeka težak posao jer nažalost je došao kraj sjajnoj generaciji Vatrenih koja nam je donijela toliko radosti. Godine su učinile svoje i vrijeme je za pravu smjenu generacije.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo