JEDINI KOJEM JE TO USPJELO /

Albanac ušao s klupe pa ispisao povijest svjetskih i europskih prvenstava

Image
Foto: profimedia

U 92. minuti se iskupio i postigao posljednji pogodak utakmice s kojim su Albanci došli do jednog boda

19.6.2024.
19:10
profimedia
VOYO logo

Hrvatska i Albanija u drugom su kolu skupine B na Europskom prvenstvu u Hamburgu odigrali remi rezultatom 2-2. Neočekivano, ali na ovoj se utakmici ispisala povijest svjetskih i europskih prvenstava.

Albanija je golom Qasima Lacija u 11. minuti povela 1-0, a onda je u 74. minuti Hrvatska golom Andreja Kramarića izjednačila. Svega dvije minute kasnije albanski reprezentativac koji je ušao s klupe Klaus Gjasula autogolom je odveo Hrvatsku u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije tu bio kraj albanskom veznjaku. U 92. minuti se iskupio i postigao posljednji pogodak utakmice s kojim su Albanci došli do jednog boda.

Gjasula je u ovom susretu ispisao povijest europskih, ali i svjetskih prvenstava. Naime, On je prva zamjena u povijesti oba natjecanja koja je ušla s klupe, zabila gol i autogol u istoj utakmici, a i prvi igrač koji je zabilježio oba ta podviga i skupio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanija je u skupini treća zbog bolje gol razlike. Slijedi im utakmica protiv Španjolske, dok Vatrenima još preostaje susret protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo