Ovo je 13 Hrvata koji će pokušati pokoriti Europu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odlazi na Europsko prvenstvo u Budimpešti koje se igra od 13. do 27. srpnja 2014. Izbornik Ivica Tucak predstavio je igrače koji odlaze u Mađarsku.

10.7.2014.
15:00
VOYO logo

Hrvatska je u skupini B, zajedno s aktualnim svjetskim prvacima - domaćinima Mađarima, Francuskom, Njemačkom, Srbijom i Španjolskom.

"Spremni smo i zadovoljni smo odrađenim pripremama. Trinaest igrača koji putuju na Europsko prvenstvo najbolje su rješenje u ovom trenutku. Nažalost, Kristijan Milaković ne putuje s nama. Skupina nam je zahtjevna, Srbija u ovom trenutku djeluje zaista moćno, no tu su i druge reprezentacije, a svaka ima priliku za dobar rezultat. Ne smijemo zanemariti ni Francusku niti Njemačku. Ne smijemo ih podcijeniti. Vjerujem kako možemo napraviti dobar rezultat", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novu medalju borit će se golmani Josip Pavić i Marko Bijač, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Ivan Milaković, Andro Bušlje i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Antonio Buha, Maro Joković, Luka Bukić i Duje Živković.

"Atmosfera u momčadi je odlična, jedva čekamo odlazak u Budimpeštu i prve utakmice. Pozvao bih još jednom sve navijače; Mađarska je blizu Hrvatske, dođite i podržite nas u novoj borbi za medalje", izjavio je kapetan Josip Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.07. Hrvatska – Njemačka u 11.30 sati 15.07. Hrvatska – Španjolska u 19 sati 16.07. Francuska – Hrvatska u 13 sati 17.07. Hrvatska – Srbija u 16 sati 21.07. Mađarska – Hrvatska u 20.30 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo