ENGLEZI SE NAKLONILI HRVATSKOM MAESTRU: / Modrića izabrali za najboljeg SP-a, a evo tko ih je od Vatrenih razočarao

Image

Ronaldo, Kane, i Eriksen gledaju mu u leđa.

29.6.2018.
17:57
VOYO logo

Poznati nogometni portal FourFourTwo napravio je listu od deset igrača koji su u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva najviše pokazali. Zanimljivo je da je na samom vrhu hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

"Možda nas više ne bi trebalo iznenaditi to da Modrić radi izvanredne stvari: on je ipak, izniman nogometaš. Međutim, kontekst u kojem nastupa u Rusiji također ne treba zaboraviti. On je tu došao pod optužbom za klevetu nakon svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću. To bi svakome bilo sasvim dovoljno da stavi nogomet po strani. No, Modrić je nastavio kao da se ništa nije dogodilo te je odveo Hrvatsku u drugi krug. On je ponekad dirigirao raštimanim orkestrom, a svojom je nenametljivom genijalnošću još jednom dokazao status jednog od najvećih veznjaka generacije", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji Vatreni

Također, naveli su ga kao najboljeg igrača hrvatske reprezentacije u tekstu posvećenom najboljim i najgorim igračima svake od reprezentacija koje su izborile u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako u domovini više nije toliko omiljen to ga nije spriječilo da se u Rusiji zablista. Argentini je zabio prekrasan gol te je odigrao vrhunski. Također bio je izvrstan protiv Nigerije i Islanda", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njega Mario Mandžukić nije prošao najbolje. Ističu da bi se trebao popraviti.

"Još uvijek nije zabio što može bronuti izbornika Dalića. Juventusov napadač promašio je sjajnu šansu protiv Argentine i općenito djeluje umorno, ali u osmini finala bi mogao izgledati svježije jer je preskočio utakmicu s Islandom", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo