EMOTIVNI HAMILTON PRIČAO O SCHUMACHERU PA POSLAO SJAJNU PORUKU: / 'Nemojte da vam nitko govori da nešto ne možete'

Image
Foto: Profimedia

Vrlo je emotivno proživljavao Hamilton trenutke nakon utrke, ali se ipak uspio donekle pribrati i dati nekoliko izjava

15.11.2020.
14:40
Profimedia
VOYO logo

Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) pobijedio je u nedjelju na VN Turske čime je potvrdio osvajanje naslova svjetskog prvaka u Formuli, sedmog u karijeri.

Tako se Hamilton izjednačio s Nijemcem Michaelom Schumacherom koji je također sedam puta bio svjetski prvak u Formuli. Prije ovog naslova Britanac je titulu svjetskog prvaka osvajao 2008., 2014., 2015., 2017., 2018. i 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanac je startao kao šesti, ali je dobrom vožnjom u uzbudljivoj trci na klizavoj i mokroj stazi uspio nadoknaditi zaostatak.Drugi je bio Meksikanac Sergio Pérez (Racing Point) a treći Nijemac Sebastian Vettel (Ferrari).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SCUMACHER VIŠE NIJE NAJBOLJI VOZAČ SVIH VREMENA: Hamilton fantastičnom pobjedom stigao do svog sedmog naslova prvaka

Ide po još jedan naslov

Vrlo je emotivno proživljavao Hamilton trenutke nakon utrke, ali se ipak uspio donekle pribrati i dati nekoliko izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije treba zahvaliti konstruktorima koji su nam dali ovakvu priliku. Ne bih mogao ovo napraviti da nisam u ovakvoj momčadi“, rekao je emotivni Hamilton pa dodao:

"Znam da nekad govorim da ovo nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima, ali cijeli život potajno sanjam nešto ovako veliko. Sjećam se kad je Michael (Schumacher op.a.) osvajao sve svoje naslove. Jako je teško osvojiti makar jedan ili sva. Sedam je nezamislivo. Nema kraja onome što možemo napraviti ova momčad i ja“, rekao je Hamilton pa poslao poruku svojim mladim obožavateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno je za djecu da vide ovo i da ne slušaju nikoga tko im govori da nešto ne mogu napraviti. Sanjajte nemoguće, morate loviti svoje snove i nikad ne odustajati“, zaključio je Hamilton.

Ovo je Hamiltonu deseta pobjeda u sezoni i 94. u karijeri. Britanski vozač ima 35 godina i teško je zamisliti da će otići u mirovinu sve dok ne osvoji još jedan naslov prvaka i tako zacementira svoje mjesto kao najboljeg vozača Formule 1 svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo