novi debakl ville / Džeko donio pobjedu Cityju, United slomio WBA

Image
Foto: PIXSELL

Vodeći dvojac engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i City uspješno su odradili susrete 20. kola Premiershipa. United je na Old Traffordu pobijedio West Bromwich Albion 2:0, dok je City na gostovanju porazio Norwich 4:3.

29.12.2012.
18:35
PIXSELL
VOYO logo

Manchester United je poveo autogolom Garetha McAuleya u devetoj minuti, a pobjedu je potvrdio Robin Van Persie u posljednjim trenucima susreta. Tragičar utakmice McAuley je u 70. minuti umalo izjednačio, no njegov udarac glavom je zaustavila vratnica.

Aktualni prvak je u ludoj utakmici na Carrow Roadu pobijedio Norwich 4:3 nakon što je od 44. minute igrao bez isključenog Samija Nasrija. Golove za City postigli su Edin Džeko, Sergio Aguerro i Mark Bunn (autogol), dok su strijelci za Norwich bili Anthony Pilkington i Russell Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je na gostovanju pobijedio Sunderland 2:1. Domaćin je poveo u 50. minuti golom Johna O'Sheae, no Spursi su u nastavku susreta okrenuli rezultat golovima Carlosa Cuellara (autogol) i Aarona Lennona.

Fulham je kod kuće izgubio od Swansea Cityja 1:2, a Mladen Petrić nije nastupio za londonski sastav. Golove za goste zabili su Danny Graham i Jonathan de Guzman, a za Fulham Bryan Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa je upisala domaći poraz od Wigan Athletica 0:3. Bio je to treći uzastopni poraz Ville uz razliku pogodaka 0:15. Strijelci za goste bili su Ivan Ramis, Emmerson Boyce i Arouna Kone.

Na ljestvici vodi Manchester United sa 49 bodova, City ima 42 boda, Tottenham je treći sa 36 bodova, a Chelsea na četvrtom mjestu ima 35 bodova, ali i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo