Džajiću krivi menadžeri

Ko neće da igra neka ide, ponovio predsednik crveno-belih

6.6.2013.
12:29
VOYO logo

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić oglasio se povodom zahteva nekoliko igrača da napuste klub.

Džajić je razgovarao sa nezadovoljnima i poručio je da Zvezda neće pristati na ultimatume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, poslednji u nizu igrača koji su zatražili raskid ugovora su Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i braća Srnić.

- Ono što je sigurno, Crvena zvezda neće nikoga da moli! Nećemo igrače "daviti za gušu", nećemo obećavati kule i gradove, nećemo ih lagati - rekao je Džajić za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je konstatovao da nažalost menadžeri vode glavnu reč.

- Sramota je o tome naglas i govoriti, ali menadžeri su ti koji igračima naređuju šta da rade i kako da se ponašaju. I tako, zavisno od toga šta im u tom trenutku odgovara, oni kažu: ti nemoj da potpišeš, ti produži ugovor, a ti tuži! I šta mi da radimo kada su gotovo svi prvotimci u kandžama tih ljudi koji odlučuju o njihovoj sudbini, a da im pritom nije važno šta je za njih, kada je karijera u pitanju, najbolje. Ja menadžerima neću udovoljavati i ispunjavati želje. Nema šanse. I radiću isključivo po zakonu. Ako ne budem mogao da idem tim putem, bar to je lako rešiti. Ni ja kao Dragan Džajić nemam tapiju na mesto u Crvenoj zvezdi. Uvek sam bio uz igrače, i biću naravno jer sam i ja igrao fudbal, ali neću dozvoliti da menadžeri šetaju i vršljaju po klubu i rade na tome da ga unište - rekao je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo