FRANCUSKA NA KOLJENIMA / Duvnjakove suze i tajanstvena poruka uoči utakmice!

Image
Foto: Pixsell

'Dobili smo poruku prije utakmice i to je diglo dečke. Zahvaljujem toj osobi, ali i svima u Hrvatskoj koji su nas podržavali. Od koga smo dobili poruku? Od nama dragih ljudi', zagonetan je bio Slavko Goluža nakon veličanstvene pobjede nad Francuzima.

23.1.2013.
23:43
Pixsell
VOYO logo

Nakon fantastične predstave u Zaragozi i jedne od najvećih pobjeda u povijesti ogleda protiv Francuza, Slavko Goluža isijavao je zadovoljstvom, ali nije zaboravio čestitati izravnim akterima ovog veličanstvenog trijumfa.

"Čestitke dečkima, ne mogu nikoga izdvojiti. Ostali smo skoro bez pola ekipe (Drago isključen, Bičanić u problemima), ali smo se borili. Bilo je grešaka, ali nema veze. Ovakvo srce kao što imaju moji dečki, toga nema nigdje. Imali smo ogroman motiv", rekao je hrvatski izbornik odmah nakon utakmice.

"Dobili smo poruku prije utakmice i to je diglo dečke. Zahvaljujem toj osobi, ali i svima u Hrvatskoj koji su nas podržavali. Od koga smo dobili poruku? Od nama dragih ljudi", zagonetan je bio Goluža.

"Moram i ovo reći. Francuzi su strašna ekipa, toliko su nam muka zadali posljednjih godina. Neka sada odu u mirovinu, zaslužili su, ja im skidam kapu, ali drago mi je da odlaze u mirovinu s porazom od nas", zaključio je Goluža, koji je od početka vjerovao u trijumf nad četverostrukim svjetskim prvacima.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Igrač utakmice Domagoj Duvnjak, koji je moćne Francuze i Omeyera probušio čak devet puta, prvo je pohvalio svoje suigrače na igri protiv aktualnih svjetskih prvaka i olimpijskih pobjednika.

"Velika pobjeda, svima čestitam na odličnoj igri, od najstarijeg do najmlađeg člana momčadi. Imali smo malu krizu u drugom poluvremenu, ali smo se izvukli i zasluženo smo pobijedili. Iscrpljeni smo, ali skupit ćemo snage za polufinale. Nadam se da nećemo stati na ovome", rekao je omiljeni Duvi.

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, odigrali smo dobru obranu. Inače, obrana radi čuda na ovom prvenstvu, Mirko je fenomenalan i čestitam dečkima na tome", nahvalio je suigrače junak utakmice s Francuzima koji je čak zaplakao na terenu nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike