kapetan reprzentacije / Duvnjak uoči otvaranja SP-a: 'Moramo igrati pametno, Islanđani kažnjavaju svaku izgubljenu loptu'

Najvažniji dan za hrvatsku reprezentaciju je sutra

10.1.2019.
17:05
VOYO logo

Svečanim otvaranjem, nakon kojeg slijedi utakmica Koreje i Njemačke, večeras u Berlinu počinje Svjetsko rukometno prvenstvo.

Sve to možete pratiti na RTL-u 2 od 18 sati. Najvažniji dan za hrvatsku reprezentaciju je sutra - naši igrači u 18 sati odmjerit će snage s dobro im poznatim Islanđanima i to uz izravan prijenos na RTL-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija se priprema u Munchen, a hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak uoči utakmice s Islandom kratko je proanalizirao što nas čeka u premijernom nastupu na Svjetskom prvenstu u Njemačkoj i Danskoj:

"Sigurno moramo odigrati jako dobru obranu, agresivnu, pokretljivu, da što više lakih golova postižemo. S druge strane, u napadu moramo biti jako pametni, ne smijemo gubiti lako lopte jer oni kažnjavaju apsolutno svaku izgubljenu loptu i jako su brzi, imaju jako strašnu kontru, polukontru tako da ćemo ih morati malo umiriti i igrati naš rukomet", zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo