Još veća staza / Duh Formule1 na Velesajmu

Image
Foto: PR

Najveći indoor/outdoor kartodrom u ovom dijelu Europe sad je još veći. Unutrašnja staza koja je bila duga 365 metara sada je produžena za dodatnih 200, na prostor ispred paviljona.

23.9.2013.
10:00
PR
VOYO logo

Posjetitelji sada mogu testirati svoje vozačke sposobnosti i doživjeti vozačko iskustvo poput onoga u F1 na stazi na zagrebačkom velesajmu.

Originalnu stazu postavio je Paolo Gagliardini, višestruki europski i talijanski karting prvak. Donedavno je bila duga 365 metara, a široka između 6 i 8 metara. Karting Arena se sada proširila i na prostor ispred Paviljona 35, a staza je produžena na 565 metara i sastoji se od otvorenog dijela duljine 200 metara i zatvorenog dijela duljine 365 metara. Takva staza jamči još veće vozačke užitke i poseban osjećaj vožnje u dva različita okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karting Arena Zagreb, uz mogućnost uživanja u pojedinačnim vožnjama svakog dana u tjednu, domaćin je raznoraznim ligama i natjecanjima, među kojima su najpoznatija Endurance liga i Mini GP. Ovogodišnja Endurance liga starta 25. rujna, a za dvostanu utrku se mogu prijaviti četveročlane ekipe.

Na raspolaganju je 14 go-karta vodećeg svjetskog proizvođača SODI (SODI RT-8) te 6 go-karta za djecu, zaštitna oprema Sparco i Mir (kacige, kombinezoni, zaštita prsnog koša i vrata) te mogućnost vožnje u dva dvosjeda. Najsuvremeniji telemetrijski sustav prati svakog posjetitelja te bilježi njegove aktivnosti i rezultate koji se pohranjuju na njegovu osobnu karticu. Sve u svemu, doživljaj poput onoga kada vozite Formulu 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo