VRAGOVI SVLADALI GRAĐANE / Dramatičan okršaj aktualnog engleskog prvaka i doprvaka

Image
Foto: Screenshot

Bio je to dramatičan okršaj aktualnog engleskog prvaka i doprvaka, u kojem su gosti stigli do pobjede pogotkom Robina Van Persiea iz slobodnog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade.

9.12.2012.
16:56
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 16. kola engleskog nogometnog prvenstva ManchesterUnited je kao gost na stadionu Etihad pobijedio gradskog suparnika City 3:2 (2:0).

Bio je to dramatičan okršaj aktualnog engleskog prvaka i doprvaka, u kojem su gosti stigli do pobjede pogotkom RobinaVanPersiea iz slobodnog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade. United je u prvom poluvremenu poveo 2:0 golovima WayneaRooneya (16, 29), koji je tako stigao do brojke od 150. ligaških pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice prvak je stisnuo 'Crvene vragove' i uspio je izjednačiti, a strijelci su bili Yaya Toure (60) i Pablo Zabalete (86). Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednik, Van Persie je donio Unitedu tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom United je pobjegao na šest bodova prednosti pred Cityjem i sada ima 39 bodova, a gradski suparnik 33. Na trećem mjestu je Chelsea sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo