ISTRA SLAVILA U SIGETU / 'Dok ćemo promašivati čiste šanse, nećemo imati bolje dane'

'Nastavila se priča iz prvog dijela, ja sam očekivao da ćemo prekinuti taj niz sa ovom utakmicom, ali trenutak dekoncentracije kod prekida i eurogol protivničke momčadi riješili su nam utakmicu', izjavio je Mladina nakon utakmice.

9.2.2014.
18:17
VOYO logo

U utakmici 21. kola Prve HNL Istra 1961 je kao gost svladala Hrvatski dragovoljac sa 2-1.

"Držim da su bez obzira na teškoću terena neki podbacili, Radonjić, Pilipović... i normalno da nemamo tu moć prema naprijed. Ali isto tako ovakve utakmice moramo mirnije rješavati. Jer danas nismo igrali protiv neke veličanstvene momčadi, nego protiv Dragovoljca i smatram da bi trebali mirnije reagirati i takve utakmice puno lakše dobivati. Svaka čast Dragovoljcu, ali puno toga smo im poklonili. Smatram da smo današnnjom pobjedom osigurali ostanak", izjavio je trener Istre Igor Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavila se priča iz prvog dijela, ja sam očekivao da ćemo prekinuti taj niz sa ovom utakmicom, ali trenutak dekoncentracije kod prekida i eurogol protivničke momčadi riješili su nam utakmicu. Mi smo imali šanse, nismo ih iskoristili", rekao je nakon poraza trener Dragovoljca DavorMladina.

"Dok ćemo promašivati čiste šanse, nećemo imati bolje dane", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom šesta Ista 1961 je stigla do 29 bodova, dva manje od petog Splita, dok je Hrvatski dragovoljac posljednji sa 10 bodova, dva manje od devetog Osijeka.

Vodi Dinamo sa 46 bodova i utakmicom manje, drugi je Hajduk sa 41, a treća Rijeka sa 38 i također utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo