vrhunska zabava / Dođite na adidas streetball turnir na Tuškancu

Osim vrhunske zabave i odličnog programa prožetog brojnim košarkaškim sadržajima kao što su natjecanja u tricama i zakucavanjima u kojima osim igrača može sudjelovati i publika, atmosferu će dodatno zagrijati Mario Petreković i košarkaška legenda Gordan Giriček.

30.8.2013.
9:30
VOYO logo

U nedjelju 1. rujna, adidas organizira streetball turnir na obnovljenom košarkaškom terenu legendarnog kluba Cibone na Tuškancu. Nakon iznimno uspješnog posjeta NBA superzvijezde Derricka Rosea Zagrebu, organizacijom ovog turnira, adidas nastavlja s DRose kampanjom kojom želi promovirati košarku među mladima pružajući im priliku da pokažu svoje vještine na terenu.

Zainteresirane ekipe mogle su se prijaviti za sudjelovanje i osvajanje vrijednih adidas nagrada putem facebook stranice adidas basketball, a kvote su popunjene u rekordnom roku! Sve finaliste očekuju adidasove nagrade, a pobjednicima seniorskog dijela natjecanja bit će uručen dres hrvatske reprezentacije s potpisima igrača i DRose komplet proizvoda. Broj prijava ograničen je brojem ekipa.

Osim vrhunske zabave i odličnog programa prožetog brojnim košarkaškim sadržajima kao što su natjecanja u tricama i zakucavanjima u kojima osim igrača može sudjelovati i publika, atmosferu će dodatno zagrijati Mario Petreković i košarkaška legenda Gordan Giriček. Ulaz na adidas streetball turnir je besplatan.

Pronađi više informacija na facebook stranici adidas basketball i 1. rujna dođi na Tuškanac!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo