Đoković: Sledeće godine igram u Dejvis kupu

Najbolji teniser planete potvrdio je da će naredne godine igrati za Dejvis kup tim Srbije

21.12.2012.
13:06
VOYO logo

Prvi reket sveta Novak Đoković iskoristio je priliku za druženje sa navijačima putem društvenih mreža, tokom kojeg je potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu sledeće godine.

Nekoliko dana pred polazak u Emirate, gde će započeti novu sezonu u Abu Dabiju, Đoković je iz Monte Karla odgovarao na pitanja obožavalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Volim da igram za reprezentaciju, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika i to mi nedostaje. U kontaktu sam sa svim reprezentativcima, svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo i igramo za Srbiju. Verujem da će se to ostvariti već u februaru protiv Belgije - rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta nije propustio priliku da čestita slavu svima koji praznuju, a otkrio je da će Novu godinu čekati sa svojim timom i Anom Ivanović, sa kojom će braniti boje Srbije na Hopman kupu u australijskom gradu Pertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, takođe je otkrio da mu je Alberto Tomba omiljeni skijaš, da su francuski i španski sledeći jezici koje planira da nauči, da su mu omiljeni glumci Robert De Niro, Mark Valberg, Leonardo Di Kaprio, Met Dejmon, omiljeno mesto na svetu planina Kopaonik, zatim rodni grad Beograd, Monte Karlo...

Đoković je stigao i da se našali sa čuvenim 21. decembrom 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nadam se da ćete preživeti sutrašnji dan, iako ja ne verujem u smak sveta - rekao je najbolji svetski teniser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo