Đilas: Beograd neće F4 ABA lige

Igokea najbliža organizaciji završnog turnira regionalnog košarkaškog takmičenja

25.1.2013.
19:21
VOYO logo

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da prestonica Srbije neće konkurisati za završni turnir ABA lige.

Pravo organizacije Fajnal fora u dosadašnjim slučajevima imala je prvoplasirana ekipa Igokea, ali stav tog kluba povodom ovog pitanja još nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Beograd neće organizovati završni turnir ABA lige u ovoj situaciji krize, ako to zahteva dodatne finansijske troškove. Ne znam koliki bi sad bili troškovi. Ja sam uvek za to da ako se ulaže u sport – da se ulaže u školski sport ili da se pomogne na neki drugi način. Mi smo bili domaćini pre četiri godine i koliko znam, po pravilima te lige, prvoplasirana ekipa ima pravo domaćinstva. Uostalom, najbolji će pobediti gde god da se igra. Pobedio je i Partizan u sred Zagreba i ne vidim u tome veliki problem - izjavio je Dragan Đilas SOS kanalu.

Naša zemlja bi na Fajnal foru mogla imati čak i tri predstavnika, s obzirom da Crvena zvezda i Partizan imaju dve pobede prednosti u odnosu na trenutno petoplasiranu ekipu kragujevačkog Radničkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo