očajni navijač / Dječak pisao Mourinhu: 'Aston Villa treba vašu pomoć, povedite Costu'

Šestogodišnji obožavatelj Aston Ville odlučio je pisati Mourinhu i obratiti mu se za pomoć s obzirom da engleski klub više od deset sati nije zabio gol. U pismu mu je rekao da sa sobom povede Costu

10.2.2015.
11:04
VOYO logo

Aston Villa ima lošu sezonu te u dosad odigrane 24 utakmice Premier lige ima samo pet pobjeda i 12 poraza.

Posljednjih osam utakmica su izgubili te više od deset sati nisu dali gol, a stvari postaju očajne s obzirom da se nalaze na 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan njihov obožavatelj odlučio je stvar preuzeti u svoje ruke te napisati pismo treneru Chelseaja, Joseu Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestogodišnji Jude napisao je: "Dragi gospodine Mourinho, moje ime je Jude. Imam šest godina i navijam za Aston Villu. Vi ste moj omiljeni trener. Molim vas, možete li doći u Aston Villu i povesti Costu sa sobom? Potrebna nam je pomoć. Hvala, Jude Branson".

Jude je 'poludio' kad je Aston poražen od Liverpoola 2-0 u siječnju, a njegov je otac rekao za Birmingham Mail: "Rekao je da im treba novi trener pa sam ga pitao koga želi. Odmah je rekao Mourinha, bez ikakvog sustezanja! Barem ima dobar ukus! Dodao je kako će mu pisati kad dođe kući te ga je zamolio za pomoć i pitao da povede Costu. I dalje je uvjeren da će Mourinho doći i pomoći nam", rekao je otac malenog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo