KAPETAN NA ODLASKU / Dinamov junak i tragičar: 'Ispričavam se svima'

Milan Badelj odigrao je zasad posljednju utakmicu u Maksimiru u dresu Dinama. I to na kakav način. Prvo je postao tragičar večeri zabivši autogol, ali u drugom poluvremenu je sve ispravio postigavši pobjednički gol za 'Modre' protiv Maribora.

23.8.2012.
11:53
VOYO logo

Oproštaj od maksimirskih tribina, i to u tako važnoj utakmici kao što je susret 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora, bio je posebno emotivan za Milana Badelja. Dinamov kapetan je proživio nevjerojatnu večer - prvo je zabio autogol, ali se iskupio pobjedničkim pogotkom koji je hrvatskom prvaku osigurao minimalnu prednost pred uzvrat u Sloveniji.

"Mislim da sam malo preemotivno ušao u utakmicu i zato sam bio nespretan u toj situaciji kod autogola. Pogriješio sam i ispričavam se ekipi, stručnom stožeru i navijačima. Stoga sam napravio sve da se mogu iskupiti, u jednu ruku jesam, ali opet - 1:0 je bolje nego 2:1. To je rezultat s kojim sada nakon utakmice možemo biti zadovoljni, ali preferirali smo da ne primimo gol", u jednom je dahu izgovorio Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U uzvratu bi nam Maribor trebao ostaviti malo više prostora, jer su oni ti koji moraju tražiti pobjedu. Tu možda leži naša šansa, međutim, mi svaku utakmicu pokušavamo igrati na isti način, dominirati kroz posjed lopte i stvarati šanse", dodao je Dinamov kapetan koji je objasnio kako se osjeća nakon što je odigrao zasad posljednju utakmicu u Maksimiru.

Image
Foto: Pixsell

"Trenutno više osjećam tugu nakon ovog oproštaja od navijača shvaćajući da je ovo posljednja tekma na Maksimiru. Ova utakmica je bila vrlo dobar rezime moje karijeru u Dinamu - dobar početak, pa neki gafovi i loše utakmice, pa na kraju dosta dobro. Mogu biti zadovoljan. O HSV-u još ne razmišljam, želim i ove godine ući s Dinamom u Ligu prvaka, to je stvarno velika stvar za gledatelje i klub", zaključio je dečko iz zagrebačkog kvarta Gajnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo