FINANCIJSKA Injekcija / Dinamo otišao po čudo, Zdravko Mamić motivirao igrače

Uoči put u Beč na uzvratni susret Josip Šimunić je izjavio kako bi prolazak protiv Austrije bio pravo malo čudo, dok je privemeni trener Zoran Mamić otkrio kako je njegov brat Zdravko zadnjih dana dvaput bio u svlačionici i održao motivacijski govor za igrače.

26.8.2013.
9:31
VOYO logo

Bez obzira na zagrebački poraz (0:2), Dinamo je samouvjeren otputovao na uzvratnu utakmicu protiv Austrije Beč.
Kapetan maksimirskog sastava Josip Šimunić smatra da bi prolazak u skupine Lige prvaka bio malo čudo, ali da se to može ostvariti. Treba sve promijeniti u odnosu na prvu utakmicu na kojoj ništa nije valjalo.

Prva polovica privremenog trenerskog dvojca, Damir Krznar, rekao je da su šanse 50-50. Za Bečane su on i Zoran Mamić pripremili nekoliko iznenađenja, ali o njima nije htio govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako teško da može biti gore nego prije tjedan dana u maksimirskog susretu. Ako Dinamo prvi pogodak zabije tek u 70.minuti, za Krznara je to odlično i smatra da bi Dinamo onda mogao proći.

Zoran Mamić priznao je da je između dvije utakmice s Bečanima njegov brat Zdravko dva puta bio u svlačionici i motivirao dečke. Odlučio je da za prolaz postoji i dodatna financijska motivacija, ali ona zasad ostaje tajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

O izbacivanju Kramarića iz momčadi i Krznar i Mamić su se složili da je to bilo jedino logično jer se iščašena ponašanja ne smiju tolerirati. Bilo je toliko negativnog raspoloženja u mladom napadaču da uoči tako važne utakmice nije mogao biti s momčadi.

Duje Čop je siguran da će napadači zabiti ta potrebna tri gola i da će obrana izdržati na nuli, a o dodatnoj financijskoj motivaciji sada ne razmišljaju jer im je puno važnije popraviti dojam iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo