SPORAZUMNI RASKID UGOVORA / Dinamo napustio još jedan igrač

Image
Foto: Wikipedia

Švedski branič Walid Atta sporazumno je raskinuo svoj petogodišnji ugovor s klubom iz Maksimira nakon što nije uspio upisati niti jedan nastup u natjecateljskim utakmicama.

27.1.2012.
7:19
Wikipedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo i švedski branič Walid Atta (25) sporazumno su raskinuli ugovor, što znači da Atta više nije član Dinama, objavljeno je u četvrtak na internetskoj stranici hrvatskog nogometnog prvaka.

Walid Atta je jednu sezonu (2010–2011) proveo u zagrebačkoj Lokomotivi za koju je odigrao samo osam utakmica, a u ljeto 2011. sklopio je petogodišnji ugovor sa Dinamom. No, u dresu Dinama nije upisao nijedan nastup u natjecateljskim utakmicama, a razlog tome ponajviše leži u ozljedama koje su mučile braniča posljednjih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor je raskinut uoči polaska "modrih" na pripreme u Portugal, gdje će biti dva tjedna te će sudjelovati na međunarodnom turniru. Dinamo će 29. siječnja igrati protiv danskog Odensea, koji je ove sezone igrao u Europskoj ligi. Sljedeći protivnik, 1. veljače, bit će Helsingborg, aktualni prvak Švedske, a četiri dana kasnije protivnik Dinama bit će još jedna danska momčad, Midtjylland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo