SNAŽNI MOMCI NA TRIBINAMA / Dinamo na Maksimiru ima najjaču podršku ikad: 'Oni pišu povijest hrvatskog nogometa'

Euforija oko Dinama zahvatila je i MMA borce koji se pripremaju za veliki KSW-ov spektakl

6.11.2019.
20:15
VOYO logo

Uoči velikog MMA spektakla u zagrebačkoj Areni, koji ćete moći pratiti uživo na RTL-u u subotu, borci KSW-a posjetili su Maksimir. Prošetali su se Plavim salonom, razgledali svlačionice i teren i na dar dobili šalove i ostale rekvizite za utakmicu budući da će večeras podržati Dinamo protiv Šahtara.

Euforija oko Dinama zahvatila je i MMA borce koji se pripremaju za veliki KSW-ov spektakl koji će se prvi puta održati u Hrvatskoj. Najbolji hrvatski borci došli su podržati Modre protiv Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pišu povijest hrvatskog nogometa"

"Prvi puta sam razgledao cijeli Dinamov stadion, svlačionicu i sobu s peharima. Baš sam sretan što sam ovo doživio", kazao je MMA borac Filip Pejić.

"Želim svu sreću igračima koji, stvarno, pišu povijest hrvatskog nogometa. Imaju jako tešku utakmicu. Zanimljivo je i da i ja u subotu pišem povijest KSW organizacije jer se borim za titulu bantam kategorije", kazao je Antun Račić, MMA borac za titulu prvaka u bantam kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski borci razgledali su stadion i za poklon dobili ulaznice za utakmicu. 

"Doći ćemo večeras podržati Dinamove igrače. Nadam se da će pobijediti i da će proći skupinu Lige prvaka što bi bilo povijesno ", kazao je MMA borac Ivan Erslan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadaju se, kažu, da će Dinamo večeras slaviti baš kao i oni u subotu. Do spektakla u Areni na kojem će nastupiti najveće zvijezde MMA-a ostalo je tri dana. 

"Otpočetka tjedna je dobra vibra. Vjerujem da će i Dinamo dobro proći, a vjerujem da ću i ja. Spreman sam", kazao je MMA borac Filip Pejić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravan prijenos iz zagrebačke Arene možete pratiti ove subote na RTL playu  od 19 sati i 40 minuta, a na RTL-u 2 od 21:50.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo