SPASIO IH KRSTANOVIĆ / Dinamo konačno prekinuo golgeterski post

Image
Foto: PIXSELL

Sva tri zgoditka za Dinamo postigao je Ivan Krstanović (12, 16-pen, 30), a Zagrepčani su do pobjede došli bez pola prvoga sastava, kojeg trener Ante Čačić odmara za subotnji derbi s Hajdukom.

25.9.2012.
17:44
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkoga Dinama plasirali su se u osminu finala Hrvatskoga kupa svladavši u Vrsaru istoimenoga člana istarske Prve Županijske lige s 3:0.

Sva tri zgoditka za Dinamo postigao je IvanKrstanović (12, 16-pen, 30), a Zagrepčani su do pobjede došli bez pola prvoga sastava, kojeg trener AnteČačić odmara za subotnji derbi s Hajdukom. Ovo su bili prvi pogoci "Modrih" nakon što tri utakmice zaredom nisu uspjeli postići pogodak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko iznenađenje 1/16 finala Hrvatskog kupa priredila je Gorica koja je u Velikoj Gorici s uvjerjivih 3:0 izbacila prvoligaša iz Zaprešića Inter. Velikogoričkog drugoligaša je u vodstvo doveo Abramović (37), koji je pogodio za 2:0 i u 77. minuti, a konačan rezultat postavio je Šćrbec u 90. minuti. Kasnije igraju Lokomotiva i sisačka Segesta.

U srijedu se igra preostalih 13 utakmica 1/16 finala, a od zanimljivijih parova ističu se ogledi Slunja i Hajduka, Ivančice i Slaven Belupa, te Splita i Zagore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo