brzo i moderno krilo / Dinamo doveo pojačanje iz Wolfsburga!

Image
Foto: vfl-wolfsburg.de

Hrvatski prvak dogovorio je sve detalje transfera Ferhana Hasanija iz Wolfsburga na Maksimir. Do realizacije ovog posla ostao je tek liječnički pregled kojeg bi novo pojačanje Dinama trebao odraditi krajem sljedećeg tjedna.

20.1.2013.
12:39
vfl-wolfsburg.de
VOYO logo

Klub iz Maksimirske 128 ozbiljno radi na pojačanjima, pa bi uskoro modri dres trebao obući 22-godišnji makedonski reprezentativac Ferhan Hasani.

Sadašnj igrač Wolfsburga trebao bi se pojaviti u Zagrebu u petak, 25. siječnja kada bi trebao odraditi liječnički pregled prije nego potpiše profesionalni ugovor s hrvatskim prvakom, piše na službenim stranicama GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o 22-godišnjaku koji će sigurno itekako dobro doći našem treneru jer se radi o brzom i modernom krilu", zadovoljan je bio obavljenim poslom izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Novo pojačanje 'Modrih' nogometno ime je stekao u makedonskoj Škendiji, a početkom 2012. je prešao u redove njemačkog Wolfsburg gdje je skupio osam nastupa te ubilježio dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasani je, inače, Albanac koji igra za Makedoniju te već ima 14 nastupa u reprezentativnom dresu.

"Igra na krilu, može igrati na obje strane i igrač je koji baš igra uz liniju što nam nedostaje. Ja sam ga bolje upoznao kada sam radio u stožeru reprezentacije i snimao Makedoniju te mi je već tada zapeo za oko tako da nismo previše razmišljali kada se otvorila opcija da nam se priključi u Dinamu", dodao je trener Kruno Jurčić u izjavi za službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo