'DIEGO, MALO SAM PRIPIT': / Čuveni Englez ispričao kako je tekao njegov razgovor s Maradonom prije početka utakmice

Image
Foto: Profimedia

Englez se sjetio anegdote kad je prešao iz Tottenhama u Lazio

27.11.2020.
15:10
Profimedia
VOYO logo

Dan nakon smrti po mnogima najboljeg nogometaša u povijesti, DiegaMaradone, legendarni Englez PaulGascoigne prisjetio se jedne anegdote iz 1992. godine.

Gazza je tada igrao za Lazio, a Argentinac za Sevillu. Talijanski velikan tog je ljeta stigao u Španjolsku na prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub je želio da igramo protiv Maradone i Seville, a ja sam im rekao da želim igrati protiv Juventusa. Odbili su me i poručili mu kako predsjednik želi da igramo protiv Maradone. Rekao sam im dobro i vidimo se na utakmici”, započeo je Gazza svoju ispovijest u emisiji Dobro jutro Britanijo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U avionu sam bio popio nekoliko pića, a onda sam u tunelu sreo Maradonu. ’Deigo, malo sam pripit’, rekao sam mu i onda mi je on odgovorio: ‘U redu je Gazza, i ja sam’. Nakon toga sam predriblao četvoricu igrača i zabio gol. Pogledao sam ga i rekao mu ‘možeš li to nadmašiti'. Rekao sam mu to na talijanskom jer nije govorio engleski, a nisam ni ja. Mislim da sam rekao krive riječi jer je bio nevjerojatan, čaroban, ma kakav igrač. Moj je idol Bryan Robson, ali Diego je fenomenalan nogometaš”, završio je

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo