Jako seksi i jako inteligentne: Njihov adut nisu samo izazovne grudi!

One su dokaz da poker nikako nije igra samo za muškarce. Mnogi nabildani mačo frajeri, koji bi svojim pogledom zastrašili većinu muškaraca, pred ovim ljepoticama padaju kao pokošeni.

21.3.2013.
16:14
VOYO logo

Sara Jean Underwood

Sara je zasigurno jedna od najpopularnijih pokerašica današnjice. U svijet kartaških majstora ušla je na velika vrata i to kao popularni Playboyev model. Trenutačno je prestižna članica tima Victorypoker, a na rezultatima na turnirima mogu joj pozavidjeti mnogi frajeri za zelenim stolom.

Summer Altice

Priča Summer Altice uistinu je zanimljiva. Pokerom se počela baviti kad je na jednom turniru radila kao model i jednostavno se zapalila na prvu. Dala je cijelu sebe kako bi jednog dana mogla zaigrati s najboljima – i uspjela je. Danas je ova Amerikanka članica elitnog pokeraškog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jayde Nicole

Život Jayde Nicole naglo se promijenio kad je u rodnoj Kanadi dobila poziv iz redakcije Playboya. Ljepotica je kao mladi model, 'trbuhom za slavom', pohitala popuniti duplericu najpopularnijeg muškog časopisa na svijetu, te preko noći zapalila Amerikance. Nakon toga je u Las Vegasu sasvim slučajno zaigrala poker, svidjelo joj se, te je krenula na turnire i vrlo brzo ušla među elitu... Slučajno ili ne, danas rastura!

Szilvia Freire

Ako još jednom kažete da su misice djevojke koje priroda nije podarila inteligencijom, sjetite se Szilvije Freire. Bivša Miss Mađarske mogla je zarađivati milijune na račun izgleda, ali rekla je – ne! Odlučila se obogatiti inteligencijom, te lucidnim instinktom lomi protivnike za stolom. Priča se da je jedna velika zvijezda pokera ismijavala Szilviju za stolom, a na kraju ustala uz riječi: "Ova žena više nikad ne bi smjela biti u pokeraškoj sobi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatjana Pašalić

Tatjana je imala 19 godina kad se iz Zagreba preselila u Dansku, gdje je igrom slučaja ušla u svijet online pokera. Uskoro je postala jedna od najpoznatijih prezenterica i blogerica koja promovira taj svijet. Danas je članica tima Bodog i vjerojatno najpopularnija Hrvatica koja je zaigrala poker s velikim dečkima.

Joanna Krupa

Iako nije najvještija, Joanna je definitivno jedna od najljepših pokerašica. Rezultati je baš i ne krase, ali uvijek napominje da igra isključivo radi zabave, te da je sam svijet pokera ono što najviše voli. Sretno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liz Lieu

Liz Lieu? E, to je već igračica na koju treba obratiti posebnu pozornost. Trenutačno je jedna od najboljih pokerašica svijeta, na listi najboljih nalazi se na 23. mjestu, a u karijeri je na turnirima zaradila više od milijun dolara.

Leo Margets

Kad je 2009. prvi put zakoračila na World Series of Poker Main Event, Margets je od 6.500 natjecatelja završila na 27. mjestu i zaradila 10.000 dolara. Šest godina kasnije od pokera ima neto zaradu 300 tisuća! Nije loše!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kara Scott

Kanadska poslovica kaže: "Ako ne uspiješ u igri Backgammon, uvijek možeš otići u SAD i igrati poker." To je očito vodilo i Karu, koja je bila ponajbolja u spomenutoj igri, veoma popularnoj u Kanadi. Iako joj nije išlo loše, nije uspjela zaraditi velik novac, stoga je odlučila pobjeći u SAD za pokeraške stolove, gdje joj zasad ide i više nego dobro.

Sofia Lovgren

Sofia Lovgren je novo lice u svijetu pokera. Tek joj je 20 godina, a ljubav prema pokeru pokazala je već u školskim danima. No, iako jako mlada, već je postala članica tima PKR Pro kao prva djevojka kojoj je to uspjelo. Svaka čast!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo