KOŠARKAŠI ZALUDILI NACIJU / Desant na Ljubljanu: Uživajte u navijačkom korneru!

Image
Foto: promo

Hrvatski su navijači ovih dana pokazali kako se navija za svoju reprezentaciju, dvoranom je odjekivalo 'Hrvatska! Hrvatska!', što je svakako pomoglo našim košarkašima da naprave sjajan pobjednički niz. U četvrtfinalu protiv Ukrajine očekuje se slična atmosfera u i oko ljubljanske Arene!

18.9.2013.
15:00
promo
VOYO logo

Sjajnim nastupom hrvatski košarkaši osigurali su nastup u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Sloveniji. Protivnik u četvrtak im je Ukrajina od 17:45 sati. Dan prije, u srijedu, Slovenija će od 21 sat snage odmjeriti s Francuskom.

Hrvatski su navijači ovih dana pokazali kako se navija za svoju reprezentaciju, dvoranom je odjekivalo 'Hrvatska! Hrvatska!', što je svakako pomoglo našim košarkašima da naprave sjajan pobjednički niz. Slično su reagirali i slovenski navijači bodreći svoju reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi skupa od srijede će uoči utakmica svojih reprezentacija dobiti i kutak gdje će se moći okupljati, proslavljati pobjede i veseliti se. Atlantic Grupa se, naime, pridružila "navijačkom ludilu" u Ljubljani te je za sve navijače organizirala navijački korner u kafiću All Stars, u neposrednoj blizini Arene, u Vojkovoj ulici kod okretišta autobusa.

Kompletan program započinje u srijedu od 19:30h, traje tijekom utakmice Slovenija - Francuska pa do 23:30h, uz obilje nagradnih igara za navijače i Cockta party, a svi hrvatski navijači pozvani su da se upravo u All Starsu okupe od 16:30 sati u četvrtak gdje će program trajati tijekom utakmice Hrvatska - Ukrajina pa sve do 21:00 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak će se, uz bogati program, navijačima pridružiti i košarkaši Cedevite koji će posebno bodriti izbornika Jasmina Repešu i Antu Delaša, kao članove KK Cedevite. Košarkaši Cedevite nakon utakmice putuju na turnir u Veneciju, gdje su na programu utakmice u petak i subotu.

Navijački korner predviđen je i tijekom polufinala i finala uz nadu da će tamo zaigrati i hrvatski košarkaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo