charlotte bolji od dallasa / Derrick Rose protiv Oklahome pogodio dva ključna šuta i donio Bullsima četvrtu ovosezonsku pobjedu

Chicago je u posljednjoj četvrtini umalo dopustio gostima da se vrate nakon deset poena zaostatka, ali je u neizvjesnoj završnici Rose pogodio dva šuta kojima je osigurao pobjedu svojoj momčadi

6.11.2015.
11:15
VOYO logo

Chicago Bullsi su stigli do četvrte ovosezonske pobjede nakon što su na svom terenu svladali Oklahoma City sa 104-98, ponajviše zahvaljujući nekadašnjem najmlađem MVP-u lige Derricku Roseu koji je ubacio 29 koševa.

Chicago je u posljednjoj četvrtini umalo dopustio gostima da se vrate nakon deset poena zaostatka, ali je u neizvjesnoj završnici Rose pogodio dva šuta kojima je osigurao pobjedu svojoj momčadi. Uz 29 koševa razigravač Bullsa podijelio je i sedam asistencija. Jimmy Butler je postigao 26 poena, a Pau Gasol završio s 11 koševa i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Durant je bio najbolji igrač Thundera s 33 koša, šest skokova i pet asistencija. Russell Westbrook je ubacio 20 koševa uz 10 asistencija, a Serge Ibaka postigao 17 poena. Igračima Oklahome ovo je bila četvrta utakmica u posljednjih pet dana, a nakon što su u sezonu ušli s tri pobjede, u Chicagu su doživjeli treći uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od njih Charlotte Hornetsi su nakon tri uvodna poraza došli do druge uzastopne pobjede. Nakon uvjerljive domaće predstave protiv Chicaga (130-105), Hornetsi su prvi put nakon 1998. godine stigli do pobjede u Dallasu (108-94). 
Centar Al Jefferson ubacio je 31 koš uz devet skokova, Marvin Williams je uz 17 poena imao i 12 skokova, a Jeremy Lamb je u pobjedu Hornetsa ugradio 16 koševa.

Deron Williams je predvodio strijelce Dallasa s 15 koševa, a po 14 su ubacili Dirk Nowitzki, Zaza Pachulia i Dwight Powell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu ostvarili su i košarkaši Miamija koji su slavili u Minneapolisu s 96-84, a identičnim je rezultatom i Utah slavila u Denveru. Miami je do pobjede vodio Dwayne Wade s 25 koševa, a slovenski reprezentativac Goran Dragić ubacio je 18 poena, dok je Chris Bosh uz 16 koševa imao i 12 skokova. Minnesoti je nedostajao učinak igrača iz početne petorke koja je zajedno ubacila samo 29 poena. Damjan Rudež je dobio dvije i pol minute, ali je uspio samo napraviti jedan prekršaj i izgubiti jednu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo