Delije ponovo postrojavale fudbalere

Posle trenera Jankovića igrače Zvezde saslušavali su i viđeniji navijači

4.3.2013.
15:57
VOYO logo

Posle treninga sa trenerom Aleksandrom Jankovićem koji nije ni održan, prvotimci Crvene zvezde su morali da se pravdaju i vođama Delija, koji su došli do stadiona u Ljutice Bogdana kako bi razgovarali sa igračima.

Navijači su zatražili od fudbalera odgovor na pitanje zašto igraju toliko loše, ali i da objasne kakvi ih to problemi muče, pa ne mogu da se potpuno posvete igrama u crveno-belom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Mozzartsport za razliku od ranijih sličnih susreta kada je bilo i "deljenja" šamara pojedinim igračim, ovoga puta nije bilo povišenih tonova. Od fudbalera su dobili odgovor da je "ekipa u grču", a razlog za to verovatno leži u katastrofalnom finansijkom stanju kluba srpskog vicešampiona.

Na ovaj način samo je produbljena velika kriza na Marakani. Podsetimo, igrači još nisu dobili ni dinar od novembra prošle godine, iako im je sportski direktor Zoran Stojadinović obećao pre nedelju dana da će deo zaostalih primanja biti sigurno isplaćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za danas u 18 časova je zakazana sednica Upravnog odbora kluba, a glavna tema biće raprava o poverenju treneru Aleksandru Jankoviću koji bi lako mogao da bude smenjen sa te funkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo